NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Tuin

De Wit Hekwerken en diverse soorten hekwerk

1 Minuten lezen
hekwerk soorten

Bij De Wit Hekwerken en andere specialisten zijn er veel verschillende hekwerken voor jouw woning verkrijgbaar. Daarbij heeft elk soort hekwerk wel zijn eigen voor- of nadelen en specificaties. Sommige kenmerken van de hekwerken zijn ook helemaal te personaliseren naar de eigen wensen bij De Wit Hekwerken. Alles over de verschillende soorten kenmerken en welke passen bij jouw huis lees je in dit artikel.

Gaashekwerk

Gaashekwerk is de goedkoopste soort hekwerk, dit vindt je vaak niet rondom een huis. Dit type hekwerk is naast goedkoop ook nog heel functioneel en wordt door zowel particulieren als bedrijven gebruikt om erfgrens aan te geven. Bij bedrijventerreinen wordt vaak nog extra prikkeldraad boven het gaashekwerk geplaatst voor extra beveiliging. Als je gaashekwerk rondom je tuin gebruikt dan heb je niet heel veel privacy. Je kan meer privacy krijgen door een klimop tegen het hek aan te laten groeien of door het hekwerk dicht te vlechten.

Spijlenhekwerk

Als je het stevigste hekwerk wil, dan moet je gaan voor een spijlenhekwerk. Het heeft niet het beste uiterlijk maar is wel zeer geschikt voor de beveiliging van bijvoorbeeld bedrijventerreinen. Als je een spijlenhekwerk rondom je tuin wil dan kan je gaan voor het sierhekwerk. Dit is een variant van een spijlenhekwerk die meer gericht is op de uitstraling. Nog steeds is dit wel een stevig hekwerk voor je woning.

Dubbelstaafmat hekwerk

Als je een stevig maar ook goedkoop hekwerk wil, dan moet je gaan voor dubbelstaafmat hekwerk. Dit hekwerk is stevig maar toch goedkoop. Je ziet dit soort hekwerken vaak rondom speelplaatsen of terreinen van sportverenigingen. Een dubbelstaafmat hekwerk zie je ook steeds meer bij tuinen waar er dan klimop planten doorheen groeien om het hekwerk dicht te maken voor extra privacy van je huis.

Andere hekwerken

Naast bovenstaande hekwerken zijn er nog meer soorten hekken zoals balkonhekwerken of enkelstaafmat hekwerken. Maar bovenstaande worden het meest gebruikt rondom tuinen en bedrijventerreinen. Daarnaast heb je ook nog houten hekwerken die meestal bij veranda’s worden gebruikt of de traditionele schutting die je nog vaak ziet.

Gerelateerde berichten
Tuin

Hier kun je aan denken bij het kopen van een glijbaan

2 Minuten lezen
Een glijbaan kopen zorgt voor urenlang speelplezier voor je kindje. Bij de aanschaf van een glijbaan kun je goed letten op de…
AlgemeenBesparenBeveiligingEnergieHuisInterieurKlussenSanitairSlapenSlotenTuinVastgoedVerhuizen

Category

1 Minuten lezen
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *