NEW!Incredible offer for our exclusive subscribers! Read More
Interieur

Woonaccessoires tips voor je huis in 2020

1 Minuten lezen

Wil je jouw huis een nieuwe look geven maar heb je niet genoeg budget daarvoor? Geen paniek, er zijn veel verschillende manieren waarop je jouw huis een nieuwe look kan geven. Nieuwe meubels en woonaccessoires kunnen veel geld en tijd kosten en de meeste mensen hebben hier niet het budget voor. Vooral niet als je in een nieuw huis gaat wonen. In dit artikel worden een paar tips gegeven om je woning toch een hip interieur te geven zonder veel geld uit te geven door onder andere woonaccessoires.

Voordat je ervoor kiest om je huis leeg te halen door Woningontruiming van der Spoel is het wel verstandig om alvast de spullen die je wel wilt doen te koop aanbieden. Er zijn tegenwoordig tal van mogelijkheden om je spullen snel tweedehands te verkopen.

Lichte kleuren muren

Deze tip is voor de mensen met een wat kleiner huis. Er zijn verschillende manieren waarop je de ruimte groter kan laten lijken. Een van die manieren is door je muren in lichte kleuren te schilderen. Daarnaast koop je wat donkerder accessoires voor het contrast. Je zult zien dat je kamer dan veel groter lijkt vergelijken met een kamer met donkere muren. Dit kost niet veel tijd en geld en is simpel om toe te passen.

Spiegels

Een accessoire dat toch verrassend weinig wordt gebruikt is een spiegel. Je ziet ze tegenwoordig alleen nog maar op slaapkamers en badkamers. Maar waarom? Een spiegel in de kamer is nog een trucje om de ruimte groter te laten lijken. Daarnaast zijn er prachtige spiegels die echt iets unieks hebben. Neem je tijd om een mooie te vinden en geef deze een uitdagende plek. 

Sfeerverlichting

Een goede tip is sfeerverlichting plaatsen. Vooral in de avond kan dit een mooi, romantisch effect hebben op de kamer. Zo creëer je een compleet andere sfeer als overdag en heb je het gevoel alsof je in een andere kamer bent. Je kan ook creatief met sfeerverlichting zijn. Unieke lantaarns, lichtsnoeren of steek eens een kaarsje aan. Sfeerverlichting in plaats van basisverlichting verandert de sfeer en bespaart meestal ook nog eens energie. 

Er zijn veel manieren waarop je jouw interieur een upgrade kan geven. Zoek nog meer tips op en ga aan de slag.

Gerelateerde berichten
Interieur

De veelzijdigheid van gietvloeren; een moderne vloeroplossing

2 Minuten lezen
Gietvloeren hebben de afgelopen jaren een stevige voet aan de grond gekregen in zowel commerciële als residentiële settings, dankzij hun naadloze afwerking,…
Interieur

Uw interieur renoveren

5 Minuten lezen
Uw interieur renoveren kan een spannende en lonende ervaring zijn. Of u nu op zoek bent naar uw huis een frisse nieuwe…
Interieur

Hoe je de juiste verlichting kunt kiezen

2 Minuten lezen
Een erg belangrijk element voor in je huis is natuurlijk de verlichting. Het bepaalt de sfeer in huis en daarnaast zorgt het…
Power your team with InHype
[mc4wp_form id="17"]

Add some text to explain benefits of subscripton on your services.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *